https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/img-floater-brown-huge2.png
https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/img-brown-floater9.png

Доверете ни се, има защо!Производствен процесAmwerk

Лимитите са само вашите желания
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

“Агро Пласт-М” ЕООД произвежда висококачествени пластмасови кутии и кофи с широко приложение за различните сектори на хранителна и нехранителна индустрия. Гъвкави сме в сериите на производство и отпечатване на индивидуални дизайни с IML етикет. Технологията позволява поставянето на снимков материал на опаковката и печат до 6 цвята. Вграждането на етикетите на опаковките могат да са по цялата повърхност на кутията (или кофата) и капака, като се вкарват директно във формата и е в една стъпка по време на формоването. Съвременната технология – in mould labeling – позволява високо качество на печат и създава отличителна и детайлна визия. Опаковките ни са с вместимост от 0,160 до 10,200 литра.

Ние предлагаме цялостно и индивидуално консултиране от концепцията за опаковане с вдъхновение за възможности и избор на печат с реализация на вашата визия с дизайн. Различни форми с индивидуална визия за вашата опаковка

Лимитите са само вашите желания!

Удовлетвореност на клиентите

Гарантираме предоставянето на най-качествена услуга, като постоянно поддържаме високо ниво на производство и контролираме своите системи за управление на качеството. Непрекъснатата комуникация, обратната връзка, стремеж за развитие и удовлетвореност на клиентите, спомага за доверие и устойчивост в бизнеса.

Техническо обслужване

Агро Пласт – М предлага техническо обслужване и поддръжка на вашия процес за ефективно пълнене в нашите опаковки. Услугата ни включва настройка, оптимизация на вашите производствена линия и безопасност в системата за управление на качеството.

Kragli_opakovki-APR1-18-min
Kragli_opakovki-APR1-17-min

Доверете ни се, има защо!

"Агро Пласт-М" ЕООД

ул. Радецки 2
7848, с. Голямо Градище,
област Търговище,
България

Производствена база

с. Цар Асен,
област Търговище,
България

Имейл адрес

info@agroplastm.com

Обадете ни се

+359 885 75 05 00
+359 895 04 49 49
Не се колебайте да се свържете с нас

Пишете ни

    https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/AgroPlastM-production_process-6-min.png
    https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/2022/05/img-green-skew.png
    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image