https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/img-floater-brown-huge2.png
https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/img-brown-floater9.png

Доверете ни се, има защо!Общи условияAmwerk

„Агро Пласт – М“ ЕООД
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Общи условия съгласно Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО.

1. Настоящия документ съдържа Общи условия за посетителите и ползвателите на уеб сайта agroplastm.com (агропластм.ком), наричани по-долу ПОТРЕБИТЕЛЯ.

2. С използването на уеб сайта agroplastm.com (агропластм.ком), наричан по-долу ИЗТОЧНИКА, ПОТРЕБИТЕЛЯ се съгласява с настоящите Общи условия.

3. С използването на ИЗТОЧНИКА, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява да спазва съвестно настоящите Общи условия.

4. За използването на ИЗТОЧНИКА, ПОТРЕБИТЕЛЯТ не е длъжен да въвежда лични данни, които да го идентифицират.

5. Детайли за събираната и обработваната информация за ПОТРЕБИТЕЛЯ, са подробно описани в Политика за защита на личните данни.

6. ПОТРЕБИТЕЛЯТ е длъжен да спазва етика и уважение към другите потребители и към ИЗТОЧНИКА при използването на ИЗТОЧНИКА.

7. ПОТРЕБИТЕЛЯТ няма право да дискриминира на каквото и да е основание другите потребители, както и теми засегнати в публикациите на ИЗТОЧНИКА.

8. ПОТРЕБИТЕЛЯТ няма право да пропагандира собствени въгледи, религиозни убеждения, да подтиква към насилие, дискриминация, употреба на алкохол, тютюнопушене, наркотици и всякакви дейности забранени от закона при използването на ИЗТОЧНИКА.

9. ПОТРЕБИТЕЛЯТ няма право да използва ИЗТОЧНИКА за реклама, за собствена облага, за популяризиране на собствени дейности и услуги и спам на останалите потребители.

10. ИЗТОЧНИКЪТ не носи отговорност за каквито и да било вреди или ползи за ПОТРЕБИТЕЛЯ вследствие използването на ИЗТОЧНИКА.

11. ИЗТОЧНИКЪТ не носи отговорност за каквито и да било резултати и действия на ПОТРЕБИТЕЛЯ вследствие използването на ИЗТОЧНИКА.

12. Материалите публикувани от ИЗТОЧНИКЪТ са авторски и са интелектуална собственост на ИЗТОЧНИКА.

13. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да използва, възпроизвежда и разпространява каквито и да било материали публикувани на ИЗТОЧНИКА единствено и само ако цитира ИЗТОЧНИКА.

14. За всякакви въпроси и предложения можете да се свържете на електронна поща info@agroplastm.com.

15. ИЗТОЧНИКЪТ запазва правото си да модифицира, променя и актуализира настоящите Общи условия по всяко време без да уведомява ПОТРЕБИТЕЛЯ за това.

"Агро Пласт-М" ЕООД

ул. Радецки 2
7848, с. Голямо Градище,
област Търговище,
България

Производствена база

с. Цар Асен,
област Търговище,
България

Имейл адрес

info@agroplastm.com

Обадете ни се

+359 896 79 41 70
+359 895 71 16 85
Не се колебайте да се свържете с нас

Пишете ни

    https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/AgroPlastM-production_process-6-min.png
    https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/2020/11/img-red-skew.png
    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image