https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/img-floater-brown-huge2.png
https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/img-brown-floater9.png

Доверете ни се, има защо!Кои сме ниеAmwerk

Предоставяме не просто продукт, а преживяване за купувача. С персонализираното ни обслужване желаем да дадем форма на идеята ви.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Фирма „Агро Пласт – М“ ЕООД е създадена през 2010 година с цел производство на полипропиленови опаковки. Специализирани сме в производството с шприц технология. Технологията се състои в леене на пластмаси (термопластични и термореактивни полимери) от шприц автомат под налягане в матрици, наречени шприцформи. Предимство на метода е, че могат да бъдат изработвани триизмерни изделия с различни форми и големини. От април 2016 година внедрихме технологията топъл печат върху опаковките. Tака наречената IML технология с ултра модерни роботи и последен модел шприц автомати. Пластмасовите изделия се декорират и идентифицират с методите на вграденото етикетиране (in-mould labeling — IML) или вградената декорация (in-mould decoration — IMD) в една стъпка по време на формоването.

Нашата производствена база изцяло отговаря на всички хранителни и здравни разпоредби. Проектирана с висок стандарт за качество и автоматизация на процеса ние целим пълна безопасност за нашите клиенти.
Предлагаме разнообразие от продукти и модерно производствено оборудване със собствени идеи и иновативни решения за квадратни, кръгли, овални и правоъгълни форми на пластмасови опаковки.

През последните години работихме усилено за увеличаването на производствените ни линии и мощности. Верни на нашите идеи за опазване на природата сме в непрестанно развитие на нови технологии и иновации. Нашата основна цел е 100% рециклируемост на всички произведени от нас продукти.

Днес, компанията ни е един от водещите производители на опаковки от полипропилен в страната. Продължаваме да се развива с бързи и уверени стъпки с високо качество, бърза доставка и устойчив опит.

МисияНашата мисияМисия

Безопасна, сигурна и екологична опаковка. Мисията ни е да предоставим висок стандарт и качествени опаковки за ценните продукти на нашите клиенти. Ние сме гъвкави, иновативни, бързи, лоялни заедно и с устойчив модел за взаимоотношения за своите клиенти.

ВизияНашата визияВизия

Фокусирани сме върху удовлетвореността на клиентите, като сме изградили доверие с нашият контрол на качество и скоростта на производство, чрез най-модерните технологии и с различни възможности за реклама и дизайн на опаковки с вграден етикет (IML) са почти неограничени, като непрекъснато се актуализират. Визията ни е да се придържаме към принципите на честност и прозрачност.

ЦенностиНашите ценностиЦенности

Удовлетвореност на клиента

Стремим се да удовлетворим индивидуалните изисквания за производство на клиента за дизайн и форма, като не правим компромис с качеството и със своя професионален опит.

Безопасност на продуктите

Чрез въведените от нас критерии за качество и високи технологии ние стриктно прилагаме изискванията на международните стандарти за осигуряване на контрол и качество.

Устойчивост

Постоянно поддържаме нивото на нашето производство с пълна проследимост за всички процеси и контролираме своите системи за управление на качеството. Непрекъснатата комуникация, обратната връзка и стремеж за развитие и удовлетвореност на клиентите, така постигаме доверие и устойчивост в бизнеса.
Опазването на околната среда са наши основни принципи. Всички произведени изделия са 100% рециклируеми.

Развитие

Нашето желание е да се развиваме заедно с вас. Това е причината за непрекъснатият ни стремеж да измисляме все по-добри и оригинални идеи, с които да постигаме иновативни и индивидуални решения.
Ние комбинираме оригинални печатни дизайни с високотехнологично етикетиране с (IML) и така гарантираме на нашите клиенти изключително визуално качество на своите опаковки.
0123456789001234567890+

Години опит

012345678900123456789001234567890k+

Поръчки

0123456789001234567890+

Служители

01234567890012345678900123456789001234567890+

Клиенти

"Агро Пласт-М" ЕООД

ул. Радецки 2
7848, с. Голямо Градище,
област Търговище,
България

Производствена база

с. Цар Асен,
област Търговище,
България

Имейл адрес

info@agroplastm.com

Обадете ни се

+359 885 75 05 00
+359 895 04 49 49
Не се колебайте да се свържете с нас

Пишете ни

    https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/AgroPlastM-production_process-6-min.png
    https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/2022/05/img-green-skew.png
    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image