https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/img-floater-brown-huge2.png
https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/img-brown-floater9.png

Доверете ни се, има защо!Нашите висококачествени пластмасови кутии и кофиAmwerk

Агро Пласт-М цели да предостави не просто продукт, а преживяване за купувача. С персонализираното ни обслужване желаем да дадем форма на идеята ви. Нека заедно създадем разпознаваема опаковка, която да ви отличи на пазара.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/2022/05/img-green-skew.png
Нашите продукти

Квадратни опаковки

Пластмасови квадратни кофи и кутии с идеална форма с опция за автоматично пълнене със защитено затваряне. В допълнение и с възможност за богат избор на IML печат и реализация на визия с дизайн. Технологията позволява поставянето на снимков материал на опаковката и печат до 6 цвята. Вграждането на етикетите на опаковките могат да са по цялата повърхност на кутията или капака. Кофите са с широко приложение за опаковане на хранителни и нехранителни продукти. Практично и плътно палетизиране за доставка.
https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/2022/05/img-green-skew.png
Нашите продукти

Кръгли опаковки

Пластмасови кръгли кофи с идеална форма и с възможност за автоматично пълнене на горещи, студени, течни, полутечни и други продукти със защитено затваряне. Опаковките са прозрачни, полупрозрачни, бели с възможности да бъдат произведени в желани цветове на РР материала и да са съобразени с цветовете на дизайна за печат на IML етикета. Технологията позволява поставянето на снимков материал на опаковката и печат до 6 цвята. Вграждането на етикетите могат да са по цялата повърхност на кръглата кутия и/или капака. Кръглите опаковки са с широко приложение за опаковане на хранителни и нехранителни продукти. Практично и плътно палетизиране за доставка.
https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/2022/05/img-green-skew.png
Нашите продукти

Овални опаковки

Пластмасови овални кофи с оригинална визия с възможност за автоматично пълнене със защитено затваряне. Оригинални печатни възможности на дизайни, като комбинираме с високотехнологично етикетиране с (IML) и така гарантираме изключително визуално качество на овалните опаковки. За завършеност на дизайна имаме широка гама от индивидуални цветове на РР материала или Pantone. Технологията позволява поставянето на снимков материал на опаковката и печат до 6 цвята. Вграждането на етикетите на опаковките могат да са по цялата повърхност на кутията. Приложима за пълнене на продукти от всички сектори от хранителна и нехранителна индустрия.
https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/2022/05/img-green-skew.png
Нашите продукти

Правоъгълни опаковки

Правоъгълна опаковка, която е със затваряне с фолио. Автоматично пълнене на горещи или студени продукти – течни и полутечни с бариера срещу кислород и удължаване срока им на годност. Сигурна и безопасна опаковка, спомагат за лесното й приложение във всеки сектор.

Специално за вашите нуждиСпециални опаковкиСпециални

Ние от „Агро Пласт-М“ ЕООД, предлагаме цялостно и индивидуално консултиране от концепцията за опаковане с вдъхновение за възможности и избор на IML печат с реализация на вашата визия с дизайн. Различни форми с индивидуална визия за вашата опаковка. Нека заедно да създадем разпознаваема опаковка, която да ви отличи на пазара.

Лимитите са само вашите желания.

Предлагаме и техническо обслужване и поддръжка на вашия процес за ефективно пълнене в нашите опаковки. Услугата ни включва настройка, оптимизация на вашите производствена линия и безопасност в системата за управление на качеството.

"Агро Пласт-М" ЕООД

ул. Радецки 2
7848, с. Голямо Градище,
област Търговище,
България

Производствена база

с. Цар Асен,
област Търговище,
България

Имейл адрес

info@agroplastm.com

Обадете ни се

+359 885 75 05 00
+359 895 04 49 49
Не се колебайте да се свържете с нас

Пишете ни

    https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/AgroPlastM-production_process-6-min.png
    https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/2022/05/img-green-skew.png
    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image