https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/img-floater-brown-huge2.png
https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/img-brown-floater9.png

Доверете ни се, има защо!Решения за вашия бизнесAmwerk

Агро Пласт-М с индивидуалност за всеки наш клиент. Гарантираме за развитие на предлаганите от нас услуги, изключително качество, бързина на изпълнение с кратки срокове на доставка и обслужване.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/AgroPlast-garancia-1b-min.jpg

Гаранция за обслужване

Ние от Агро Пласт-М с целият екип, полагаме усилия винаги да бъдем най-добри с постоянство в производството и отлично качество, гъвкавост, навременни доставки, компетентност, професионализъм и с натрупаният опит през годините да дадем точни решения на нашите клиенти.

Ежедневно работим и сме доказали професионализма си, за което, днес сме една от водещите фирми в бранша в страната.

Предоставяме решения на нашите клиенти на всички наши шприц опаковки с употребата им в хранителна и нехранителна индустрия и гарантираме за тяхното качеството, сигурност и безопасното им производство. Стремим се да работим дългосрочно, а не еднократно, като действаме на принципа изграждане на доверие в отношенията ни с партньорите. Всеки ден, градим стойност във всяка партньорска връзка, като предлагаме 100% качество на цялата ни гама от опаковки.

Пътят на вашият избор за опаковка

Различни форми с индивидуална визия за вашата опаковка

Избор за вашата индивидуална опаковка изцяло отговаряща за целите на вашия продукт, привлича вниманието и поражда желание за покупката му. Агро Пласт-М, цели да предостави не просто продукт, а преживяване за купувача. С персонализираното ни обслужване желаем да дадем форма на идеята ви. Нека заедно създадем разпознаваема опаковка, която да ви отличи на пазара. Даваща емоция, обещано качество и стойност за вашата марка!

https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/AgroPlast-opakovka-min.jpg
https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/AgroPlast-novosti-min.jpg

Новости в представите за опаковка

„Агро Пласт-М“ ЕООД, разполага със специалисти с богат опит, креативно мислене и дизайнерски идеи. Всички нови възможности за свързване с опаковката, чрез разнообразни технически характеристики на смартфони и таблети. Само чрез индивидуален QR код – вашите клиенти имат достъп до всички цифрови източници на информация като уеб сайтове и всякаква желана информация за споделяне в реално време.

Индивидуални цветове на опаковката

Широк спектър от цветове на пластмасовата опаковка, като възможностите са почти неограничени, могат да отличат визията и подчертаят характера на вашата марка. Да предадем желаното преживяване с внимание и фокус на продукта ви!

Бял, полупрозрачен и прозрачен са основните цветове.
Възможни са широка гама от индивидуални цветове, както и специални цветове по Pantone.
Всички цветове са подходящи за контакт с храни.

Интелигентните опаковки спомагат за лесното приложение за тяхната употреба към всички търговци с възможни опции към бъдещо използване със системата за управление на продуктите, цифрово управление на рециклируемите материали, както и анализ.

https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/AgroPlast-colors-min.jpg
https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/AgroPlast-razvitie-min.png

Развитие и иновации

Форми на опаковки с персонално проектиране за индивидуална визия.

Ние разработваме вашата индивидуална форма на опаковката, като я създаваме, проектираме и изграждаме от идеята до реализирането и на пазара.

  • Заедно дефинираме целите на проекта и формулираме продължителността му. Очаквания и анализ на нуждите – технически параметри и икономически цели.
  • Дизайн с визуализация и всички функции по изграждане и създаване на прототип на опаковка.
  • Реализация на проекта с поръчка и изработка на индивидуална матрица за производство на желаната опаковка.
  • От Вашата представа за опаковка и нейната реализация в пазара. С допълнителна помощ от нас за настройка на опаковката на линиите за пълнене. Техническо обслужване и поддръжка с технически преглед и допълнителни възможности за етикетиране на отделните части на изделието.

Оригинални идеи за вашия бизнес

Причината за непрекъснатият ни стремеж към оптимизация е да измисляме все по-добри и оригинални идеи, с които да постигаме иновативни и индивидуални решения. Желанието ни е да се развиваме заедно с вас.

Оригинални печатни дизайни,ние комбинираме с високотехнологично етикетиране с (IML) и така гарантираме изключително визуално качество на своите опаковки за нашите клиенти.

Ние постоянно и устойчиво поддържаме нивото на производство чрез пълен контрол на системите ни за управление на качество и проследимост на всички процеси.

https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/AgroPlast-idei-min.jpg

"Агро Пласт-М" ЕООД

ул. Радецки 2
7848, с. Голямо Градище,
област Търговище,
България

Производствена база

с. Цар Асен,
област Търговище,
България

Имейл адрес

info@agroplastm.com

Обадете ни се

+359 885 75 05 00
+359 895 04 49 49
Не се колебайте да се свържете с нас

Пишете ни

    https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/AgroPlastM-production_process-6-min.png
    https://www.agroplastm.com/wp-content/uploads/2022/05/img-green-skew.png
    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image